باربری ریلیحمل بار با قطارشرکت حمل و نقل بین المللی

حمل بار به قزاقستان

قزاقستان کشوری بکر برای کالای ایرانی

حمل بار به تمام کشور ها شماره تماس : 09151060970

قزاقستان نهمین کشور وسیع جهان وقع در شمال شرقی ایران است. این کشور سکولار جمعیت حدود 20 میلیون نفر را دارد. سهم ایران از بازار قزاقستان در سال 2022 حدود 210 میلیون دلار بوده که نسبت به وارادات کلی این کشور فقط سهم در حدود 0.4 است. با وجود راه‌های تجاری مختلف ، روابط دیپلماسی خوب و همچنین روش های حمل بار ارزان قیمت به قزاقستان هنوز بازارهای این کشور برای کالاهای ایران بکر و دست نخورده باقی مانده است. در این مقاله به انواع روش‌های حمل بار و دیگر نکات مورد نیاز برای تجارت با قزاقستان می‌پردازیم.

روش‌های حمل بار به قزاقستان

حمل بار به به قزاقستان به روش های مختلفی انجام می‌شود ایران با دسترسی به آبهای آزاد کریدور بارهای ترانزیتی کشور قزاقستان است. از طرفی قزاقستان مسیرهای ریلی مناسبی را جهت واردات کالا از چین به ایران حمل بار از چین به ایران فراهم کرده است. حمل بار به قزاقستان از طریق حمل بار جاده ای ، ریلی ، هوایی و دریایی امکان پذیر است. همچنین با وجود گوناگونی و دسترسی بسیار مناسب دریایی و ریلی امکان واردات و صادرات انواع کالا پرحجم با مبالغ بسیار به صرفه امکان پذیر است.

حمل بار به قزاقستان به صورت ریلی

حمل و نقل ریلی به قزاقستان از دو مسیر سرخس و اینچه برون انجام می‌شود. با توجه به وسعت کلان کشور قزاقستان مبدا ، مقصد و نوع کالا نقش تایین کننده در انتخاب مسیر و شیوه حمل و نقل دارد.
ایستگاه ها و شهرهای معمول شامل آلماتی، تاراز، چیکمنت(شیمکنت)، کوستانا و آکتائو است. متخصصان حمل و نقل شاهان تجارت با ارزیابی دقیق پارامترهای حمل و نقل قیمت و شیوه ارسال مناسب برای شما تدارک خواهند دید.

حمل بار ریلی به قزاقستان از دو مسیر سرخس و اینچه برون قابل انجام است. که با توجه به نوع بار و مقصد مبدا حمل از ایران مشخص می‌شود. ایستگاه های سرخس و اینچه برون دارای محدودیت و مزایا خاص خود هستند. این ویژگی سبب می‌شود تا هر کالا نیازمند روش خاص ارسال شود.

حمل ریلی از اینچه برون به قزاقستان

مزایا:
1- دسترسی به بازارهای CIS: از مرز اینچه برون، شما می‌توانید به بازارهای مختلف کشورهای اعضای اتحادیه اقتصادی متوسط (CIS) ازجمله ترکمنستان، ازبکستان، قزاقستان و قرقیزستان دسترسی داشته باشید.
2- کاهش هزینه‌های حمل و نقل داخلی: ارسال بارها از مرز اینچه برون به قزاقستان می‌تواند هزینه‌های حمل و نقل داخلی در ایران را کاهش دهد. این به دلیل کاهش مسافت برای حمل و نقل بار از شهرهای ایرانی به مرز اینچه برون است.
3- تنوع مقصدها در قزاقستان: مزیت دیگر حمل بار از اینچه برون این است که به عنوان نقطه ورود به قزاقستان، به مقصدهای مختلف در این کشور دسترسی دارید. هزینه‌های کد عبور (کد اکسپدیتور) ممکن است بین مقاصد مختلف در قزاقستان متغیر باشد.

معایب:
هزینه‌های ترخیصی و جرثقیل: از معایب این مسیر می‌توان به هزینه‌های ترخیصی و استفاده از جرثقیل در ایستگاه‌های مرزی اشاره کرد. این هزینه‌ها می‌توانند بار ریلی را گران‌تر کنند.
مسیر طولانی‌تر: از اینچه برون به قزاقستان مسیری طولانی‌تر از مرز سرخس دارد. این ممکن است زمان بیشتری برای حمل بار در معرض قرار دهد و هزینه‌های انتقال را افزایش دهد.
هزینه کد عبور متغیر: هزینه کد عبور (کد اکسپدیتور) ممکن است بین مرزهای خروجی سرخس و اینچه برون متغیر باشد. بنابراین، باید به دقت محاسبه شود.

حمل ریلی از سرخس به قزاقستان

مزایا 

1- پایین بودن هزینه های داخلی: ایستگاه سرخس و دیگر ایستگاه های خراسان دارای امکانات بسیار مطلوب جهت تخلیه و بارگیری باری می‌باشند. این امکانات وسیع سبب کاهش هزینه های مبدا می‌شود.
2- نزدیکی به شهرهای شرقی: اگر مبدا کارخانه سازنده در شرق کشور باشد هزینه ی کمتری بابت حمل بار از کارخانه تا ایستگاه مبدا تمام خواهد شد.
3- نزدیکی به دیگر کشورهای CIS: حمل بار به شرق قزاقستان و دیگر کشورهای cis از مسیر سرخس انجام می‌شود.

معایب
1- هزینه کد عبور بالا: هزینه کد عبور بسیار بالا برای مقصد آکتائو

کرایه حمل ریلی به قزاقستان

در حال حاضر با توجه به افزایش نرخ فرانک دولتی در طی سه ، چهارسال اخیر، حمل ریلی کالاها در داخل کشور مقرون به صرفه نیست . جهت حمل اقتصادی کالاهای تجاری و غیر تجاری ، بهتر آن است که کالاها را از هرنقطه ی ایران به ایستگاه‌های مشهد منتقل کنیم. سپس در این ایستگاه‌ها بر روی واگن بارگیری می‌نماییم. به سمت مرز خروجی ریلی یعنی مرز سرخس ارسال می‌کنیم.

برای ارسال بار به بعضی از ایستگاههای ریلی قزاقستان هزینه ی کدِ عبوری یا همان به اصطلاح کد اِکسپِدیتور، از مرز اینچه برون، نسبت به مرز خروجی سرخس، ارزانتر خواهد بود. و برای ارسال به برخی دیگر از ایستگاههای ریلی قزاقستان، هزینه ی کد اکسپدیتور از مرز سرخس به ایستگاه مدنظر ارزانتر خواهد بود. بنابراین بایستی قبل از ارسال بار به قزاقستان ، نخست روش و طریقه ی ارسال را مهندسی کنیم.
در ابتدا بایستی بررسی کنیم که شهر ایستگاه مقصد در قزاقستان ، به کدام یک از مرزهای سرخس و اینچه برون به لحاظ مسافت نزدیکتر هست . و همچنین شهر مبدا بارگیری در ایران و یا به عبارتی کارخانه ی تولیدی در ایران ، در کدام شهر می باشد و این شهر به کدام یک از مرزهای سرخس و یا اینچه برون نزدیک تر هست . بر این اساس می توان خیلی راحت ، هزینه های حمل داخلی و هزینه ی تامین واگن و هزینه‌ی کد اکسپدیتور از مرز خروجی مدنظر، و همچنین هزینه‌ی عملیات ایستگاهی در ایران را برآورد کرد، و تصمیم گرفت که خروج بار از کدام مرز خروجی (سرخس یا اینچه برون )اتفاق بیفتد‌.

Transit routes in Kazakhstan
Transit routes in Kazakhstan

حمل دریایی به قزاقستان
حمل بار دریایی به قزقستان از طریق بنادر شمالی کشور همچون بندر انزلی، امیرآباد، آستارا و … غیره انجام می‌شود. عمده فعالیت شاهان تجارت برای حمل و نقل دریای واردات
ارزانترین مسیرهای ارسال بار به قزاقستان
اسناد موردنیاز برای ارسال بار به قزاقستان
ارسال میلگرد به قزاقستان
ارسال سیمان به قزاقستان
ارسال میوه به قزاقستان
شهرهای مهم صنعتی و تجاری قزاقستان
فرصت های تجاری در قزاقستان
کالاهای وارداتی قزاقستان
کالاهای صادراتی قزاقستان
چرا ارسال به قزاقستان با بارنش
خدمات تجاری بارنش به تجار در مسیر قزاقستان

 

 

 

 

 

 

حمل یخچالی بار به قزاقستان

از ایران ، در حال حاضر سالانه مقادیر تناژ قابل توجهی میوه و محصولات منجمد یا یخچالی به کشورهای آسیای میانه از جمله کشور قزاقستان ارسال می گردد. ارسال بار یخچالی از ایران به کشور قزاقستان ، در حال حاضر به دو صورت انجام می گردد.

حمل ترانشیپی و غیرمستقیم بار به قزاقستان
طریقه‌ی حمل غیر مستقیم یا به اصطلاح حمل ترانشیپی بار از ایران به قزاقستان می‌باشد. در این روش حمل و نقل، بار یا محموله‌ی یخچالی مورد نظر ، از شهرهای داخلی ایران به سمت مرزهای خروجی شامل مرز اینچه برون ، مرز سرخس یا مرز لطف اباد ، توسط تریلی یخچالی حمل می‌گردد. پس از آن در پایانه مرزی مذکور ، بار، توسط لیفتراک یا جرثقیل یا به صورت دستی توسط کارگر، برروی تریلی ترکمن تخلیه می‌گردد. سپس توسط تریلی ترکمن به سمت آسیای میانه رهسپار می‌گردد. در این روش حمل، پس از رسیدن تریلی به مرز مشترک بین ترکمنستان و ازبکستان، در پایانه ی مرزی مشترک بین این دو کشور، قسمت گاریِ تریلی از کلّه ی تریلی جدا می شود. این گاری به همراه بار روی ان به کله ی تریلی ازبکستانی متصل می شود و توسط راننده ی ازبک به سمت مرز مشترک بین ازبکستان و تاجیکستان عازم می گردد. پس از آن، مشابه همین عملیات ، همچنین در پایانه ی مرزی مشترک بین ازبکستان و تاجیکستان انجام می گردد.
پس از انجام این عملیات ، محموله ی یخچالی به سمت کشور قزاقستان ارسال می گردد. در مرز مشترک قزاقستان و تاجیکستان مجددا همین عملیات تعویض تریلی انجام میگردد. و تریلی نهایتا با تریلی قزاق به سمت مقصد نهایی موردنظر در قزاقستان رهسپار می‌شود.
همانگونه که عرض کردم در این نوع سیستم ترانشیپی حمل، بارها کله ی تریلی و راننده ی تریلی ، در طول مسیر ، تغییر خواهد کرد. اما این روش حمل، تحت هرشرایطی، به مراتب اقتصادی تر و ارزانتر از شیوه ی حمل مستقیم تمام خواهدشد.
حمل مستقیم بار از ایران به قزاقستان
در شیوه ی حمل مستقیم، تریلی پس از بارگیری محموله در هر نقطه از خاک ایران ،به طور مستقیم ، بدون تخلیه و بارگیری در مرز لطف آباد یا سرخس یا اینچه برون ، از کشور خروج کرده و همچنین بدون اینکه کله ی ماشین از گاری ماشین در هیچ کدام از مرزهای مشترک ایران و ازبکستان و ترکمنستان و تاجیکستان و قزاقستان جدا گردد، به سمت مقصد نهایی خود در قراقستان که می تواند از جمله شهرهای آستانا، تاراز، آلماتی ، آکتائو ، چیمکنت،و نورسلطان و…… باشد عازم گردد.
در این نوع شیوه حمل مستقیم ، اغلب می توانیم به علت عدم نیاز به تخلیه و بارگیری های مکرر، در وقت به میزان قابل ملاحظه ای صرفه جویی کنیم و مدت زمان ترانزیت بار را به حداقل زمان ممکن تقلیل بدهیم. اما از سوی دیگر معمولا به جز موارد استثنا ، در بیشتر موارد حمل و نقل جاده ای از ایران به ازبکستان، معمولا این روش اقتصادی نیست و نسبت به روش حمل ترانشیپی گرانتر تمام خواهد شد.
بیشترین موارد استفاده از این نوع شیوه ارسال بار مستقیم به قزاقستان ، برای حمل بارهایی است که دارای ظرافت و حساسیت خاص و شکنندگی قابل ملاحظه ای هستند و امکان آسیب دیدن آنها در مرزهای خروجی در حین عملیات تخلیه و بارگیری و ترانشیپ وجود دارد. در این شرایط برای اجتناب از هرگونه صدمه و اسیب به بار ناچارا ، از شیوه حمل مستقیم بار به قزاقستان ، استفاده می‌کنیم.

حمل بار به تمام کشور ها شماره تماس : 09151060970

شاهان تجارت

ما در شاهان تجارت آماده پاسخگویی و ارائه مشاوره درباره هر یک سرویس‌های لجستیک هستیم.ما به طور پیوسته و در 7 روز کاری پیگیر امورات شماییم تا سلامت محموله‌های شما را تضمین کنیم. ما را به خوش نامی و سرعت در کار می‌شناسند. برای استفاده خدمات لجستیک میتوانید با یکی از شماره های موجود در سایت در ارتباط باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا