حمل دریاییدانستنیکشتیرانی

11 بندر برتر آسیا

بزرگترین بنادر آسیا

حمل بار به تمام کشور ها شماره تماس : 09151060970

آسیا بزرگترین و متنوع ترین قاره جهان، درصد زیادی از رشد کشتیرانی بین المللی را نیز به همراه دارد. پس جای تعجب نیست که این قاره برخی از بنادر برتر جهان را نیز در بر می گیرد. از 10 بندر برتر جهان، هشت بندر در آسیا قرار دارند.
در اینجا 11 بندر برتر آسیا بر اساس اندازه، ترافیک و رتبه آورده شده است.

1. بندر سنگاپور (Port of Singapore)

بندر سنگاپور به دلیل وسعت و ترافیک در رتبه دوم جهان قرار دارد. در سال 2019، این بندر به 37.2 میلیون TEU رسید. می گویند هر چند دقیقه یک کشتی از بندر سنگاپور می رسد یا می رود.
این به صدها بندر در سراسر جهان متصل است و حدود 200 خط کشتیرانی دارد. در یک زمان معین، حدود 1000 کشتی تنها در آن بندر وجود دارد.

2. بندر شانگهای (Port of Shanghai)

میزان کالا حمل شده در بندر شانگهای از سال 2005 به بیش از 443 میلیون تن می‌رسد. رشد بی سابقه این بندر به علت توسعه سریع اقتصاد چین است.
در سال 2020، این بندر به حجم کانتینری 43.5 میلیون TEU دست یافت که یک رکورد جدید است. این به بندر کمک کرد تا عنوان شلوغ ترین بندر کانتینری جهان را حفظ کند.

3. بندر لائم چابانگ، تایلند (Port of Laem Chabang, Thailand )

بندر لائم چابانگ بندر مرکزی تایلند است. این بندر همچنین چهارمین بندر بزرگ در جنوب شرق آسیا با ترافیک سالانه 8 میلیون TEU است.
این شامل چندین پورت کوچک و هفت ترمینال، از جمله ترمینال D، پیشرفته ترین ترمینال در تایلند است.

4. بندر بوسان (Port of Busan)

بوسان خود را به عنوان مسیر بین اقیانوس آرام و آسیا تبلیغ می کند. این بندر به عنوان بندر اصلی کره، 81 درصد از محموله های کانتینری را مدیریت می کند. بندر بوسان فضایی برای پردازش 91 میلیون تن محموله دارد.
این بندر همچنین پنجمین بندر شلوغ جهان است. انتظار می رفت ترافیک در سال 2020 حدود 23.5 میلیون TEU باشد. البته به دلیل شیوع کرونا این انتظار بر آورده نشد.

5. بندر هنگ کنگ (Port of Hong Kong)

بندر هنگ کنگ که قبلا شلوغ ترین بندر جهان بود، قبل از اینکه بندر سنگاپور این عنوان را از آن خود کند. همچنین در لیست پیشرفته ترین بنادرجهان قرار دارد.
با وجود رقابت شدید با شانگهای، این بندر رشد قابل توجهی را به نمایش گذاشته است و کانتینرهایی به ارزش 19.8 میلیون TEU در سال 2016 در خود جای داده است. این بندر یکی از شلوغ ترین و پربازده ترین بنادر جهان است.

6. بندر کلنگ (Port Kelang)

پورت کلانگ به عنوان قطب اقیانوسی اصلی مالزی، در رتبه چهاردهم جهان نیز قرار دارد. راه آهنی که به کوالالامپور خدمات رسانی می کند نیز به این بندر متصل است که به سود تجارت است. در سال 2018، ترافیک بندر کلنگ به 12.3 میلیون TEU رسید. این بندر همچنین دومین بندر بزرگ در جنوب شرق آسیا است.

7. بندر توکیو (Port of Tokyo)

این بندر با قرار گرفتن در منطقه ای با رشد اقتصادی متمرکز و جمعیتی بالغ بر 40 میلیون نفر در رتبه چهاردهم جهان قرار دارد. در سال 2005، این پورت خروجی 3594000 TEU تولید کرد که یک رقم بی سابقه بود.
بندر توکیو به عنوان دارای قابلیت نگهداری بزرگترین کشتی ها توصیف شده است. اسکله های ترمینال کانتینر نفت ظرفیت زیادی دارند.

8. بندر جواهر لعل نهرو ( Jawaharlal Nehru Port)

بزرگترین بندر کانتینری هند، بندر جواهر لعل نهرو، بیشتر تجارت کانتینری در هند را انجام می دهد. این بندر با دریای عرب هم مرز است و به بزرگراه ها و راه آهن های اصلی هند متصل است. بین سال‌های 2018 تا 2019، حجم کانتینر این بندر 5.05 میلیون TEU بوده است.

9. بندر تانجونگ پالاپاس، مالزی(Port of Tanjung Palapas, Malaysia)

بندر تانجونگ پالاپاس سومین بندر بزرگ در جنوب شرق آسیا و بخشی از 20 بندر بزرگ جهان است. تردد سالانه در این بندر حدود 12 میلیون TEU است.
این بندر متفاوت است زیرا از نظر پیشرفت تکنولوژی از اکثر بنادر آسیا جلوتر است. در جولای 2019، برای سومین بار متوالی رکورد استفاده از کشتی را شکست.

10. بندر شنژن (The Port of Shenzhen)

بندر شنژن یکی از بزرگترین بنادر چین است. توسعه فرصت ها و پیشرفت های تکنولوژیکی در این بندر از بهترین ها در جهان است.
این بندر نام چندین بندر در کنار خط ساحلی است. این بندر با داشتن دفتر مرکزی حدود 40 شرکت کشتیرانی، به 130 خط کانتینری بین المللی اجازه توسعه داده است.
این بندر به حدود 300 بندر در چندین کشور متصل است. در سال 2018، این بندر با ظرفیت 27.7 میلیون TEU در رتبه سوم بزرگترین بندر کانتینری جهان قرار گرفت.

11. بندر جبل علی ( The Port of Jebel Ali )

بندر جبل علی دارای جدیدترین و پیشرفته ترین انبارها و فضای سرد کننده است. این بندر  را با زیربنای 9665 متر مربع ارائه می دهد و برای طیف گسترده ای از محموله های فاسد شدنی که نیاز به شرایط نگهداری خاص دارند ایده آل است. حمل کالاهایی همچون شکلات، محصولات، سیگار و الکل، محصولات دارویی و لوازم آرایشی از مسیر جبل علی گزینه بسیار مناسبی است. بندر جبل علی نقش مهمی در خدمت به خلیج فارس، شبه قاره هند و بازارهای آفریقا ایفا می کند.

حمل بار به تمام کشور ها شماره تماس : 09151060970

شاهان تجارت

ما در شاهان تجارت آماده پاسخگویی و ارائه مشاوره درباره هر یک سرویس‌های لجستیک هستیم.ما به طور پیوسته و در 7 روز کاری پیگیر امورات شماییم تا سلامت محموله‌های شما را تضمین کنیم. ما را به خوش نامی و سرعت در کار می‌شناسند. برای استفاده خدمات لجستیک میتوانید با یکی از شماره های موجود در سایت در ارتباط باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا